Topaas 1 jaar

Annerose van Straten lachend met laptop aan een tafel

1 jaar! Vandaag is Topaas Loopbaanadvies jarig. Het is een van de beste keuzes die ik gemaakt heb, dat zeg ik uit de grond van mijn hart. De mensen die mij kennen, weten dat ik van het eerlijke verhaal houd en alle halleluja-verhalen op social media met een korrel zout neem. Dus ja, naast alle leuke opdrachten, gesprekken, mensen, inspiratie enz. vind ik het ook spannend, zit Topaas 24 uur/7 in mijn hoofd (ja, ook ’s nachts) en overvallen mij geregeld twijfels en onzekerheden. Ik heb echter gemerkt dat het me niet belemmert maar juist op nieuwe ideeën brengt! Wat een bevrijding is dat. 
Dit is een mooi moment om alle mensen te bedanken die met me oplopen, me inspireren en steunen, en die mij opdrachten hebben toevertrouwd het afgelopen jaar. Bij deze!

Misschien vind je dit ook interessant…

Fulltime Topaas!

Fulltime Topaas!

Vanaf nu is elke dag een Topaas-dag! Geen hybride werken meer maar alle energie en focus op Topaas Loopbaanadvies....

Lees meer
Checklist netwerken

Checklist netwerken

15 tips: doe er je voordeel mee! Netwerken is het opbouwen, onderhouden en benutten van persoonlijke contacten. Je...

Lees meer