GROEIEN NAAR EEN NIEUWE BAAN 

GROEIEN NAAR EEN NIEUWE BAAN

Zo maar even overstappen naar een andere baan, dat doen de meeste introverten niet. Het is ook nogal wat. Je moet het vertrouwde loslaten, dat waar je je veilig en comfortbel bij voelt. En dat is niet het enige, je moet er ook op uit. Je laten zien, een gesprek over jezelf voeren, jezelf ‘verkopen’ (met een mooie verpakking en een strikje eromheen? Niet doen!).

Het is een heel proces van die eerste gedachte naar iets anders uit te willen of te moeten kijken naar daadwerkelijk actie ondernemen, en uiteindelijk het zetten van je handtekening onder je nieuwe contract.

Daarom heet dit programma ‘Groeien naar een nieuwe baan’. Je groeit stap voor stap, ontwikkelt stevigheid in je keuzes en in je presentatie.

Wil je lezen welke ervaring ik hiermee heb? Op de pagina mijn verhaal kun je over mijn groeiproces lezen.

Wat levert het programma je op?

  • Je weet wat je te bieden hebt en kunt dat ook uitdragen.
  • Je weet welke taken en rollen bij je passen.
  • Je hebt een nieuwe focus op je toekomst.
  • Je kunt je vanuit je kracht presenteren in netwerk- en sollicitatiegesprekken en op LinkedIn.
  • Je hebt een sterk en onderscheidend CV, een krachtige brief, een LinkedIn-profiel en LinkedIn- vaardigheden.

Wat ga je doen?

  • In ons kosteloze en vrijblijvende kennismakingsgesprek is er alle ruimte voor jou om vragen te stellen en je verhaal te doen.
  • We formuleren samen een heldere (loopbaan)vraag en maken afspraken over het doel dat jij wilt bereiken.
  • Je brengt in kaart wat je talenten zijn, wat je te bieden hebt en wat je wilt ontwikkelen.
  • Je brengt je interessegebieden in kaart en onderzoekt de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Waar liggen je kansen en hoe kun je die verzilveren?
  • Netwerk- en sollicitatievaardigheden

Je eigen programma

Heb je niet alles nodig uit het programma en zou je liever op een paar onderdelen inzoomen? Dat kan. Jouw doel is mijn doel dus durf te vragen!

Jouw persoonlijke extra’s

Je krijgt extra begeleiding bij wat jij lastig vindt. Veel introverten vinden bijvoorbeeld netwerken moeilijk. Ik neem je stap voor stap mee in dat proces. Ik verzeker je dat je het zelfs leuk gaat vinden! We gaan door tot jij het afgesproken resultaat hebt bereikt. Een half jaar na het einde van de begeleiding spreken we nog een keer af. Dit kost je niets extra. Je mag me altijd bellen of mailen, ook als we afscheid hebben genomen van elkaar. Misschien wil je nog een keer sparren over een vacature of een opleiding of misschien kan ik mijn netwerk nogmaals voor je inzetten.  

Investering

Je begrijpt dat de kosten afhankelijk zijn van wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Ik maak graag een voorstel na ons kennismakingsgesprek. Voor particulieren hanteer ik een ander tarief dan voor bedrijven.

CLIËNT AAN HET WOORD…

Annerose heeft mij op doortastende wijze geholpen om mijn wensen, plannen en (on)mogelijkheden voor mezelf helder te krijgen. Door gerichte en kritische vragen te stellen hielp zij mij om eerder gemaakte keuzes te evalueren en nieuwe keuzes te maken. Annerose is goed in staat om tot de kern van de zaken door te dringen. Ik heb nu rust in mijn hoofd omdat mijn doelen en de weg daarnaartoe helder zijn. Het was voor mij zeer waardevol om met Annerose te spreken, en ook nog eens gezellig. 

Deelnemer aan het Ontwikkeladvies