PROGRAMMA’S

Groeien in je huidige baan
Groeien naar een nieuwe baan
Met energie aan het werk
Teamsessie Insights Discovery

PROGRAMMA’S

Groeien in je huidige baan
Groeien naar een nieuwe baan
Met energie aan het werk
Teamsessie Insights Discovery

Mijn motto is: jouw doel is mijn doel. En dat merk je aan alles.

  • Het kennismakingsgesprek is persoonlijk, vrijblijvend en kosteloos.
  • We formuleren samen een heldere (loopbaan)vraag en maken afspraken over het doel dat jij wilt bereiken.
  • Elk gesprek met mij en elke opdracht brengt je dichter bij je doel.
  • Ik ga door tot jij het afgesproken doel hebt bereikt.
  • Ik reageer binnen 24 uur op een bericht van jou.
  • Een kosteloos gesprek na 6 maanden.

Ik voelde me vanaf het eerste contact op mijn gemak bij Annerose. Zij is een toegewijde en betrokken loopbaanadviseur. Doortastend en respectvol, zij heeft mij in korte periode geleerd om meer in mezelf te geloven en mijn grenzen te verleggen.

deelnemer ontwikkeltraject

Groeien in je huidige baan

Als je introvert bent, beschik je over kwaliteiten en een manier van naar de wereld kijken die heel waardevol is. Veel introverten zien dat zelf niet of vragen zich af waarom anderen dit niet zien. Sterker nog: veel introverten weten helemaal niet dat ze een introverte persoonlijkheid hebben. Terwijl er zoveel kan veranderen als je het wel weet en als je er op een andere manier mee om weet te gaan. 
Lees meer

Groeien naar een nieuwe baan

Zomaar even overstappen naar een andere baan, dat doen de meeste introverten niet. Het is ook nogal wat. Je moet het vertrouwde loslaten, dat waar je je veilig en comfortabel bij voelt. En dat is niet het enige, je moet er ook op uit. Je laten zien, een gesprek over jezelf voeren, jezelf ‘verkopen’ (met een mooie verpakking en een strikje eromheen? Niet doen!). Het is een heel proces van die eerste gedachte naar iets anders uit te willen of te moeten kijken naar daadwerkelijk actie ondernemen, en uiteindelijk het zetten van je handtekening onder je nieuwe contract.
Lees meer

Met energie aan het werk

Stel je voor dat je ’s avonds al zin hebt om de volgende dag weer naar je werk te gaan. Werk waar je trots op bent, waarvoor je waardering krijgt en dat je de tijd doet vergeten. Werk dat je zo leuk vindt dat je elke maand weer verrast bent dat je ervoor betaald krijgt. Als jij jezelf dit gunt dan is dit programma wat voor jou. En het programma is een must als jij je hierin herkent: je bent vermoeid, je werkt op de automatische piloot en je werkdag sleept zich voort. Of je werkt juist veel te hard, te lang. Uit toewijding of verantwoordelijkheidsgevoel ga je door maar de balans is weg. Zo kun je niet doorgaan, toch? Je verdient beter. 
Lees meer

Insights Discovery® teamsessie

Insights Discovery® is een instrument dat laat zien dat individuele personen, teams en organisaties aan kracht en impact kunnen winnen door de verschillen tussen mensen te herkennen, te waarderen en te benutten. Communicatie, samenwerken en doelen bereiken hangt nauw samen met de vaardigheid van gesprekspartners om op elkaar af te stemmen en te verbinden. Om verschillen niet te zien als tegenstellingen maar als aanvulling op elkaar. Diverse teams presteren beter, weten we uit onderzoek, maar alleen als ze diversiteit zien als hun kracht en er gebruik van maken. 
Lees meer