MET ENERGIE AAN HET WERK

MET ENERGIE AAN HET WERK

Introverte medewerkers trekken niet zo snel aan de bel. Zij zetten hun schouders er extra onder, houden vol, cijferen zichzelf weg in het belang van het team of de klant. Juist de mensen die veel aankunnen en niet klagen lopen het risico op een burn out of een bore out.

De Werkenergieanalyse® maakt dit zichtbaar. Letterlijk. In grafieken met groene, oranje en rode vlakken.

Merk je dat een medewerker met weinig plezier en energie het werk doet? Lusteloos en vermoeid is? Vaak kort verzuimt?

Dit korte programma maakt het verschil.

Wat levert het programma je op?

  • Een medewerker die weer regie heeft en met meer plezier en energie aan het werk gaat. Die bewuste keuzes maakt en meer in balans is.
  • Een medewerker die groeit omdat hij gaat doen waar hij goed in is, die uitgedaagd wordt en weer leert.

Kortom, een medewerker die door aandacht en een kleine investering weer bijdraagt aan het team en de organisatie.

Hoe werkt het?

  • De medewerker maakt de online vragenlijst Werkenergieanalyse® met vragen over bevlogenheid, energie- en stressbronnen, en welke invloed hij hierop heeft. 
  • De medewerker ontvangt het rapport direct in zijn mailbox.
  • We bespreken het rapport en tijdens dit gesprek maakt de medewerker een actieplan. Hierin schrijf hij welke stressbronnen en energienemers hij wil aanpakken, welke energiegevers hij wil versterken, hoe hij dat gaat doen en wie hij daarvoor nodig heeft.
  • Vervolgens bespreken we het actieplan met de leidinggevende.

Het kan heel goed dat de medewerker in staat is zijn actieplan zelfstandig uit te voeren. Het gebeurt ook dat een medewerker een paar coachgesprekken nodig heeft om zijn plan te verwezenlijken of dat er een loopbaanvraag voortkomt uit het actieplan. Hiervoor kan ik een aanvullend voorstel doen.

Wil je zien hoe de vragenlijst en het rapport eruit zien, klik dan hier.

Investering

€ 495,- ex btw voor de vragenlijst, 2 gesprekken waarvan één met de leidinggevende erbij, en begeleiding bij het opstellen van het actieplan.

Aanbevolen: na half jaar een online eindmeting en desgewenst een gesprek met leidinggevende. Investering 250,- ex btw.

CLIËNT AAN HET WOORD…

Annerose is professioneel, maar ook betrokken. Een prettige en warme persoonlijkheid zonder zweverig te zijn en met de nodige humor. Daarnaast is Annerose erg prettig in de omgang en vindt zij een perfecte balans tussen professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid. Ze weet de juiste snaar te raken, is flexibel, maar blijft koers houden.

Danielle, Keylane