GROEIEN IN JE HUIDIGE BAAN 

GROEIEN IN JE HUIDIGE BAAN

Als je introvert bent, beschik je over kwaliteiten en een manier van naar de wereld kijken die heel waardevol is. Veel introverten zien dat zelf niet of vragen zich af waarom anderen dit niet zien. Sterker nog: veel introverten weten helemaal niet dat ze een introverte persoonlijkheid hebben. Terwijl er zoveel kan veranderen als je het wel weet en als je er op een andere manier mee om weet te gaan. Heb je mijn pagina over introversie al gelezen? 

Is introversie dan een probleem? Nee, in principe niet maar als jij het zo ervaart wel natuurlijk. Dat geldt overigens ook voor extraversie. Is voor jou zichtbaarheid een issue, of profileren, presenteren, je punt over de bühne krijgen?

Voel je je ongemakkelijk in groepen en op feestjes, kun je niet meer jezelf zijn wanneer alle ogen op jou gericht zijn, vind je een praatje over niks lastig, blokkeer je bij onverwachte gebeurtenissen? Of deze, voel je je geïntimideerd door dominante mensen of heb je überhaupt moeite met extraverten?

Als je ook maar iets herkent van bovenstaande issues en je merkt dat het je belemmert in je welzijn en je functioneren in je baan, dan is dit het moment om er iets aan te doen! Waarom? Omdat het jouw wereld mooier maakt.

Je hoeft geen dingen aan te leren die niet bij je passen. Als je van introversie je kracht maakt, blijf je juist heel dicht bij jezelf en vergroot je zo je impact.   

Wat levert het programma je op?

  • Je ervaart introversie als je kracht en weet dat zichtbaar te maken voor je omgeving en in de resultaten van je werk. Wist je dat je ook op je eigen introverte manier zichtbaar kunt zijn?
  • Inzicht in jouw natuurlijke gedrag als introvert en in het natuurlijke gedrag van extraverten. De basis hiervoor is de vragenlijst van Insights Discovery dat jou een persoonlijk en herkenbaar profiel oplevert.
  • Je persoonlijke effectiviteit is gestegen zonder dat je jezelf hoeft te veranderen.
  • Meer zelfvertrouwen, meer werkplezier, meer waardering

Wat ga je doen?

  • In ons kosteloze en vrijblijvende kennismakingsgesprek is er alle ruimte voor jou om vragen te stellen en je verhaal te doen.
  • We bespreken waarmee jij aan de slag wilt en welk resultaat je wilt bereiken.
  • Je vult thuis de Insights Discovery vragenlijst in en je ontvangt je Insights-profiel met de toelichting in ons volgende gesprek. We leggen de link tussen je profiel, de dagelijkse praktijk en de coachvraag die je in de intake hebt geformuleerd.
  • Gesprekken en opdrachten die jou je kracht als introvert laten voelen.
  • Tools waarmee je ook de buitenwereld je kracht als introvert laat zien.

Jouw persoonlijke extra’s

We gaan door tot jij het afgesproken resultaat hebt bereikt. Een half jaar na het einde van de begeleiding spreken we nog een keer af. Dit kost je niets extra. Je mag me altijd bellen of mailen als je even wilt sparren of je verhaal kwijt wilt, ook als we afscheid hebben genomen van elkaar.

Investering

Je begrijpt dat de kosten afhankelijk zijn van je vraag. Ik maak graag een voorstel na ons kennismakingsgesprek. Voor particulieren hanteer ik een ander tarief dan voor bedrijven.

Annerose is professioneel, maar ook betrokken. Een prettige en warme persoonlijkheid zonder zweverig te zijn en met de nodige humor. Daarnaast is Annerose erg prettig in de omgang en vindt zij een perfecte balans tussen professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid. Ze weet de juiste snaar te raken, is flexibel, maar blijft koers houden.

Danielle, Keylane

Annerose heeft mij geholpen om de juiste stappen te nemen in mijn loopbaan. Verder gaf zij mij een heel goed advies over de opbouw van mijn CV en vele, vele tips om mij op weg te helpen naar de zoektocht wat ik het beste kan doen.

Voor mij een verhelderend licht in de duisternis!

Heel veel dank, Annerose.

Joyce, deelnemer loopbaanscan

CLIËNT AAN HET WOORD…