Mijn eerste blog op mijn eigen website!

Annerose van Straten lezend over introversie op bankje

Ik heb al zoveel met je gedeeld dat ik deze blog even lekker kort houd. Ook wel eens fijn toch, ook voor jou, want allemachtig wat heb ik veel tekst geschreven. Daarmee heb ik alle adviezen links laten liggen over korte zinnen, metaomschrijvingen, SEO enz. Van tevoren wilde ik het helemaal volgens de regels doen voor het beste resultaat. Het lukte me echter niet om vanuit mijn hart te schrijven én tegelijkertijd me aan alle technische instructies te houden. Ik was meer aan het studeren op hoe het hoorde dan met wat ik wilde overbrengen en uitstralen. Dus eigenlijk hoe ik contact met jou ging maken. Heel bevrijdend om los te laten hoe het hoort, ik kan het je aanraden!

Het resultaat is een website die helemaal van mij is, zoals ik ben. Alle credits voor de opmaak gaan naar Nicole van Nova Communicatie. Zoveel tekst er aantrekkelijk uit laten zien is geen sine cure maar Nicole is een expert én werkt net als ik vanuit haar hart.

Hoe zit het met jouw hart? Durf je er naar te luisteren of laat je het overstemmen door de geluiden in je hoofd?

Annerose

Misschien vind je dit ook interessant…

Fulltime Topaas!

Fulltime Topaas!

Vanaf nu is elke dag een Topaas-dag! Geen hybride werken meer maar alle energie en focus op Topaas Loopbaanadvies....

Lees meer
Checklist netwerken

Checklist netwerken

15 tips: doe er je voordeel mee! Netwerken is het opbouwen, onderhouden en benutten van persoonlijke contacten. Je...

Lees meer